Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı yok"

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı yok"
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen 1-1 sona eren Fenerbahçe - Alanyaspor maçı sonrası sarı lacivertli kulübün şampiyonluk şansının kalmadığını açıkladı.

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'daki %100 futbol programında sarı lacivertli kulübü değerlendirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından derlenenler:

"KALİTEYİ DÜŞÜRÜYORSUN"

"Van Persie bir haftadır pompalanıyor: Uçuyor, kaçıyor falan diye. Uçan, kaçan yok işte, Van Persie bu. Aatif en çok tepki alan oyuncu oldu. Taraftar bu oyuncuyu yakıştıramıyor takıma. Kaliteyi düşürüyorsunuz diyor yönetime. Emenike'yi çıkartırken kapris yapıyor bakmayacaksın, senin elektriğini düşürüyor. Sonuç olarak neren doğru ki? Karabükspor maçına 6 bin seyirci gelir. Seyirci futbola, başarıya gelir. "

F.BAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLMA ŞANSI YOK

"Galatasaray, Trabzon maçında 50 bin kişi olur. Bir Fenerbahçe'li olarak söylemek zorundayım, Fenerbahçe takımı planı programı olmayan bir takım. Advocaat sonunda ihaleyi oyunculara bırakacak, 'Kapasitemiz bu' diyecek. Fenerbahçe çok kötü bir sezon geçiriyor, basketbol takımıyla sezonu geçiriyor. Fenerbahçe'nin oyun olarak şampiyonluk şansı yok. Fenerbahçe, 1 ileri 2 geri ile gidiyor."
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.