2017 Tesettür Kap Modelleri

2017 Tesettür Kap Modelleri
Tesettür elbise giyen bayanlar için vazgeçilmez olan tesettür kap modelleri 2017 Sonbahar sezonunda birbirinden farklı modelleri ile karşınıza geliyor.

Hızlı bir şekilde giymeniz ve dışarıya çıkmanız için oldukça uygun olan bu modeller modern kesimleri ve kreatif seçenekleri ile en çok tercih edilen güz mevsim kıyafetlerinden bir tanesi haline geldi. Yeni sezon ile beraber farklı markalar da çeşitli kap modelleri tasarladıkları için artık çok daha şık ve göz alıcı kap modellerine sahip olabilirsiniz. Peki, yeni sezonda sizleri ne gibi kap modelleri bekliyor olacak?

Kap Modellerinde Kemer Trendi

Birçok bayan tarafından kurtarıcı olarak görülen kap modelleri bu sezon birbirinden şık kemer modelleri ile karşınıza çıkıyor. Bu modellerin bol ve dökümlü olması sayesinde bu modellerin bu yılın modası olacağı çok net bir şekilde görülüyor. Eğer kemerli kap modelleri sizin dikkatinizi çekmiyorsa bu durumda beli lastikli olan ve size spor havası katan kap modellerini de tercih edebilirsiniz. Eğer sıcak geçecek olan Sonbahar aylarında biraz da olsa serinlemek isterseniz siz de bu modelleri tercih ederek sıcak havaların vermiş olduğu bunaltıdan kurtulabilirsiniz. Eğer sizi şık gösterecek kap modelleri arıyorsanız Sahranur sitesine göz atmalısınız.

Sportif Görünmek İstiyorsanız Fermuarlı Modelleri Tercih Edebilirsiniz

2017 Tesettür giyim modasında dikkat çeken bir diğer detay ise fermuarlı kap modelleri. Pratik bir kap modeli arıyorsanız siz de fermuarlı modellere bakabilirsiniz. Aynı zamanda yeni sezonun trendi olan bu modeller şıklık konusunda da size istediğinizi sunmayı başaracak. Yeni sezonun trendi konumunda bulunan fermuarlı kap modelleri aynı zamanda sportif görünümüyle de genç bayanlar için iyi bir alternatif oluyor. Bu sayede gündelik hayatınızda sıcak bir günde bu model kaplar ile siz de rahat bir şekilde kombin yaparak dışarıya çıkabilirsiniz. Kombinlerinizde Sahranur geniş ürün çeşitliliği ile sizlere yardımcı olacaktır.

Tarzınızı Yansıtmanın En Kolay Yolu Geometrik Kaplar

Farklı Tesettür giyim ürünlerini bir araya getirerek kombin oluşturmak yerine tek başına bir elbise ile kombininizi tamamlamak istiyorsanız bu durumda geometrik tarz sahip olan kapları tercih edebilirsiniz. Geometrik desenli kaplarda daha çok etnik çizgiler ön plana çıkarken renk olarak da mavi renkler daha fazla tercih ediliyor. Tüm bu renk seçenekleri ve daha fazlası için www.sahranur.com sitesine göz atabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.