Manchester United'dan Fenerbahçe mesajı

Manchester United'dan Fenerbahçe mesajı
Fenerbahçe'nin rakibi Manchester United, sarı lacivertli takımı taşıyan uçağın Budapeşte'ye zorunlu iniş yapmasının ardından resmi Twitter hesabından bir mesaj yayımladı.

İngiltere'nin Manchester United Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın konuk edecekleri Fenerbahçe'nin kafilesini taşıyan uçağın Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye acil iniş yapmasından dolayı bir mesaj yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabı Twitter'da yer alan mesajda, "Manchester'a yolculuğunuzun güvenli bir şekilde geçmesini dileriz. Yakında görüşmek üzere!" denildi.

Fenerbahçe Kulübü de bu mesaja cevap olarak Twitter aracılığıyla İngiliz ekibine teşekkür etti.

Sarı-lacivertlilere "geçmiş olsun" mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri de Fenerbahçe için "geçmiş olsun" mesajları yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Manchester United takımı ile karşılaşacak temsilcimiz Fenerbahçe kafilesini Manchester'a götüren uçağın, kuş çarpması sonucu ön camının çatlaması nedeniyle Budapeşte'ye acil iniş yaptığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Fenerbahçe Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yarın oynayacakları Manchester United maçında başarılar dileriz." görüşlerine yer verildi.

Beşiktaş ve Galatasaray ise Twitter hesabından sarı-lacivertli kafileye "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.