İstifa dilekçesini bakın kim yazmış!

İstifa dilekçesini bakın kim yazmış!
Hakan Şükür'ün istifa dilekçesini FETÖ'nün sözde "basın imamı" Süleyman Sargın yazmış...

Tokat'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan, kapatılan Zaman Gazetesi yazarı Süleyman Sargın'ın 'basın imamı' olduğu ve Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifa dilekçesini yazdığı ileri sürüldü.

Tokat'ta 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor. Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan şüphelilerin beyanları üzerine geçen hafta örgütün üst düzey yöneticilerinden 13 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkartıldı. Aralarında darbe girişiminden 15 gün sonra yurt dışına kaçtığı açıklanan örgütün Türkiye polis imamı 'Cemal' kod adlı T.S. ile birlikte en dikkat çeken isimlerden biri de Başsavcılık tarafından T.S.'den önce bu görevi yürüten ve yurt dışına kaçtığı belirtilen S.S. oldu.
 
Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafında S.S. rumuzuyla belirtilen kişinin, kapatılan Zaman Gazetesi yazarı ve Irmak TV Genel Müdürü Süleyman Sargın olduğu öğrenildi. Sargın'ın darbe girişiminden sonra yurt dışına kaçtığı açıklandı. Ayrıca örgütün 'basın imamı' olduğu öğrenilen Sargın'ın, ABD'de bulunan AK Parti eski Milletvekili Hakan Şükür'ün partisinden istifa ettiği dönemdeki dilekçesini yazdığı öne sürüldü. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.