Eren Derdiyok idolünü açıkladı!

Eren Derdiyok idolünü açıkladı!
Galatasaray'ın sezon başında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Eren Derdiyok, Basel altyapısında oynadığı dönemlerde inşaatta çalıştığını açıkladı.

Yaz transfer döneminde Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olan Eren Derdiyok idolünün Brezilyalı Ronaldo olduğunu söyledi.

ZOR BİR SENE BİZİ BEKLİYORUZ

Lig TV'ye konuşan tecrübeli golcü, "Puan durumuna bakıldığında iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. Tek hedefimiz şampiyonluk. Hocamızla beraber iyi yolda ilerliyoruz. Ligin kalitesi iyi seviyede ve her takım her takımı yenebiliyor. Hiç bir maç favorinin kazanacağı şekilde bitmiyor. Ligin geliştiğini ve takımların güçlendiğini görüyoruz. Şu anda liderle aynı puandayız ama her şeye rağmen çok zor bir sene bizi bekliyor.'' dedi.

SON 2 MAÇTA GOL ATAMADIM

Galatasaray kariyerine iyi başladığını söyleyen ve attığı gollere değinen Galatasaray'ın golcü ismi, ''İlk 7 maçta 5 gol attım ama hiç atamayadabilirdim. Geldiğim günden beri ilk olarak takımın kazanması gerektiğini, benim gol atmamın önemli olmadığını söylüyorum. Sezon başından bu yana 5 gol attım ve mutluyum ama hedefim çok daha fazla gol atmak. Mesela son 2 maçta gol atamadım. Bunun sebebini araştırıyorum ve bu konuda çalışıyorum, eksiklerimi düzeltmek ve takıma daha fazla katkı sağlamak istiyorum.'' diyerek sezon hedeflerini anlattı.

İDOLÜM BREZİLYALI RONALDO

İdolünün kim olduğunun sorulması üzerine, ''Her oyuncunun kendine özgü karakteri ve oyun tarzı var. Messi'nin hızı, tekniği çok iyi. Ibrahimovic ise çok güçlü ve tarzı bana benzeyen bir futbolcu fakat benim her zaman idolüm Brezilyalı Ronaldo'ydu. Bu hiç bir zaman değişmedi.'' dedi.

İNŞAATTA ÇALIŞMAYI BIRAKIP BASEL'DE OYNADIM

Futbol oynayarak hayaline kavuştuğunu belirten Eren Derdiyok, ''Futbolcu olmak benim her zaman hayalimdi. Şu anda o hayalimi yaşıyorum. Futbolcu olmasaydım da açıkta kalmazdım. Basel altyapısının benimle ilgilenmeye başladığı dönemlerde başka dallarda meslek eğitimi aldım. Küçükken inşaatta çalışıyordum. Basel'deki çıkışım sonrası iki işi birlikte yürütemedim ve inşaatta çalışmayı bıraktım. Daha sonra ailemin desteğiyle futbola ağırlık verdim.Basel altyapısındayken beni de kampa çağırdılar. Orada iyi bir çıkış yakaladım. Bu vesileyle Avrupa'ya adım atmak kariyerim açısından çok önemliydi. '' dedi.

RİZE MAÇINDA ATTIĞIM GOL EN GÜZEL GOLÜMDÜ

Son olarak kariyerinde attığın en güzel gol sorusuna, ''Rize maçında attığım gol dışında Basel'de attığım bir kafa golüm de benim aklımda kalan gollerden. O kadar yükselmiştim ki oyuncunun kafası dizimin altında kalmıştı. Yine de Rize maçında attığım gol kariyerimin en güzel golüydü'' diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.