Manchester United Fenerbahçe maçı hangi kanalda Muhtemel 11'ler

Manchester United Fenerbahçe maçı hangi kanalda Muhtemel 11'ler
UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Fenerbahçe, Manchester United deplasmanına konuk oluyor. Peki merakla beklenen Manchester United - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Manchester United deplasmanıa konuk oluyor. Bu dev mücadele öncesi Fenerbahçe 4 puanla A Grubu'nun zirvesinde yer alırken Manchester United 3 puanla 3. sırada yer alıyor. Fenerbahçe'de Fernandao, Jeremain Lens, Ozan Tufan sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler, Volkan Şen ise cezası nedeniyle sahadaki yerini alamayacak. Peki merakla beklenen Manchester United - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgiler ve muhtemel 11'ler haberimizde...

Manchester United ile Fenerbahçe Avrupa kupalarında daha önce 4 kez karşılaştılar. Bu maçlardan her iki takım da ikişer  galibiyet elde etti.

KARŞILAŞMAYA FRANSIZ HAKEM

A Grubu'nda Fenerbahçe'nin deplasmanda İngiliz temsilcisi Manchester United'la yapacağı maçı Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılarılarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani'nni yapacağı maçın ilave yardımcı hakemlik görevlerini Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry üstlenecek. Zorlu maçta dördünü hakem olarak ise Julien Pacelli görev alacak.

Fransız hakem Benoit Bastien, geçen sezon Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Molde'ye 3-1 kaybettiği maçta düdük çalmıştı.

FENERBAHÇE'DE 2 SAKAT 

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Ozan Tufan, Manchester United karşısında forma giyemeyecek. Yaklaşık 2 haftadır takımdan ayrı çalışan Jeremain Lens'in durumu ise netleşmedi.

Sarı-lacivertlilerde milli takımlardan sakat dönen genç futbolcular Salih ve Ozan, İngiltere deplasmanında takımlarını yalnız bırakmak zorunda kalacak. Feyenoord karşısında sakatlandıktan sonra iki haftadır tedavisi devam eden Lens ise büyük olasılıkla forma giyemeyecek.

Senegal Milli Takımı'nda sakatlanan ve hafta sonu Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyen Moussa Sow ise takıma döndü. Sow, teknik direktör Dick Advocaat'ın forma vermesi durumunda sahada yer alabilecek.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan diğer futbolcu Jose Fernandao ise UEFA listesinde yer almadığı için iyileşse bile Manchsester United maçında oynayamayacak. Fernandao gibi Aatif Chahechouhe da UEFA listesinde bulunmuyor.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL İLK 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın Manchester United karşısında şu 11'i sahaya sürmesi bekleniyor:

Volkan Demirel, Gregory van der Wiel, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustaedter, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Robin van Persie.

MANCHESTER UNITED'IN MUHTEMEL İLK 11'İ (İBRAHİMOVİC OYNAYACAK MI?)

Manchester United'ın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun karşılaşmaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: 
De Gea, Valencia, Smalling, Blind, Shaw, Schneiderlin, Carrick, Lingar, Mata, Martial, Rooney (Zlatan İbrahimovic)

Manchester United - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Merakla beklenen karşılaşma 20 Ekim Perşembe günü, TSİ 22.05’te Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.