AK Parti darbe provası yaptı mı?

AK Parti darbe provası yaptı mı?
Abdülkadir Selvi 'AK Parti darbe provası yaptı' iddiasına AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'ın verdiği cevabı köşesine taşıdı.

 

AK Parti darbe provası yaptı mı? 15 Temmuz gecesi AK Parti teşkilatları kısa sürede organize olunca kafalar karıştı.

İşte bu soruyu Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi AK Parti'nin teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'a sordu.

İLK TALİMAT 22.25'TE

Başbakan Yıldırım'ın saat 22.25'te kendilerini aradığını ve teşkilatların meydanlara çıkması talimatını verdiğini söyleyen Ataş, yarım saat içinde tüm illere ulaştıklarını belirtti.

30 MİLYON MESAJ ÇEKİLMİŞ

Süleyman Soylu, Abdulhamit Gül ve Ömer Çelik gibi AK Parti kadrolarını iyi bilen isimlerin sürekli olarak teşkilatla, belediye başkanlarıyla irtibat kurup, sevk ve idare ettiklerini ifade eden Ataş, o gece 30 milyon mesaj çekildiği bilgisini aktardı.

İlk mesajda, “Bugün demokrasiye sahip çıkma günüdür, tüm üyelerimiz il ve ilçe teşkilatlarımızda Türk bayraklarını alıp teşkilatlarımızla buluşuyoruz” deniliyor.

 9 milyon üyeleri olduğunu o gece 3 milyon üyeye mesajların ulaştığını aktaran Ataş, “Teşkilatlarımıza talimat versek 1 saat içinde milyonları sokağa dökecek gücümüz var” diyor.

ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİ

 O geceye ayrıntıları veren Selvi, Ataş'ın Erdoğan'n liderliğine vurgu yapan sözlerini aktardıktan sonra yazısını böyle tamamlıyor:

"Peki Erdoğan’ın çağrısıyla bu insanları ölümü göze alıp, darbeye karşı direnmeyen iten duygu neydi? Onun sırrı da Erdoğan’ın liderliğinde gizli."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.