Odatv yazarından Hükümet’e ve dindarlara skandal hakaretler

Odatv yazarından Hükümet’e ve dindarlara skandal hakaretler
Karanlık odacılar, Hükümet’i “ucu kendilerine dokunacağı için FETÖ darbe girişiminin üzerini örtmekle” suçlarken, AK Parti tabanı ve dindar kesime “koyun” benzetmesi yaptı.

Oda tv’ciler, FETÖ ve FETÖ’yle mücadele konusunda her telden çalmaya devam ediyor. Haberlerinde bir taraftan FETÖ’den “Gülen Cemaati” diye söz etmeye devam ederken, diğer taraftan Hükümet’i FETÖ’yü aklamaya çalışmakla suçlayabiliyor.

Murtaza Demir, odatv’de yayınlanan “AKP ‘darbeyi’ kapatacak” başlıklı yazısında, Hükümet’i “ucu kendilerine dokunacağı için FETÖ darbe girişiminin üzerini örtmekle” suçladı ve AK Parti tabanı ile dindar kesime  “koyun” benzetmesi yaptı.

Odatv yazarı

Murtaza Demir, şu skandal ifadeleri kullandı:

“AKP Hükümeti, ABD güdümlü bu gerici darbe girişiminin sorumluluğunu birkaç kişiye yıkıp, paralel devletin her iki ayağını da aklayacak ve meseleyi kapatacaktır. Görevden el çektirilenler görevlerine iade edilecek, mağduriyetler giderilecek ve Erdoğan’ın aleyhine olduğu sanılan bu kalkışma, Erdoğan’ın başkanlığına giden yolda en büyük avantajı olacaktır.

KİMSE KORKMASIN, KİMSE HEVESLENMESİN!

Hiç kimse özellikle de CHP merak etmesin, beyhude yere mesai yapmasın; eğer ben bu AKP zihniyetini tanıyorsam, bunlar darbeden yağ çıkaracaktır: dolaysıyla iktidarın FETÖ meselesine dair yağıp-gürlemesi senaryo gereğidir, sahtedir, yalandır.  

Dikkatli bakın…

Neredeyse tamamı din-iman adı altında şeytanlık eğitimi alan, ayaküstü 40 yalan söyleyen, maddiyat-menfaat dışında hiçbir değeri olmayan, Kuran’la aldatan, evrenimize kötülük saçan adamlardır! Ortadoğu'da, İslam coğrafyasında, mezhep savaşlarında, inananların sömürülmesinde, açlık, kıtlık, yokluk, tehcir, göç, ihanet, emperyal ajanlık olaylarının arkasında hep bunlar vardır.

Bunların kimliği, kişiliği, fikri, inancı, ırkı, dini, mezhebi yoktur. Tek putun önünde secdeye gelir, o put ne derse “o” olur, biat ederler... Fizikleri ve kıyafetleri günümüze, zihniyetleri milat öncesine aittir!

‘Devleti Fetö meczubuna peşkeş çeken siyasi irade pür-i pak, meczubun 3. dereceden aveneleri suçlu’ diyorlar…  General-amiral, emniyet müdürü, vali, müsteşar, genel müdür, büyükelçi düzeyinde çok sayıda FETÖ’cü vardır ama bunların elinden tutup bürokrasiye getiren, ‘iyidir-bizdendir’ diyen AKP yönetiminde hiç FETÖ’cü yoktur!” diyorlar…

Bağışlayın ama buna sadece koyunlar inanır…”

Murtaza Demir, darbenin siyasi ayağının es geçildiğini savunurken de şu iddialarda bulundu: “Çünkü siyasi iradenin, FETÖ meselesini tüm boyutlarıyla çözüp yargılamak gibi bir niyeti yoktur. Çünkü siyasi irade sistemi değiştirmeyi kafasına koymuş, adım adım hedefe gitmektedir. Çünkü bu hedef FETÖ’yle birlikte tespit edilmiş, FETÖ’yle AKP iradesi iç içe geçmiştir.

Bu yüzden yargı, fiilen devlet erki olmaktan çıkarılmış, siyasetin kesin denetimine alınmıştır. Korkutulmuş, sindirilmiş, görevini yapamaz duruma getirilmiş, ordu ve tüm devlet bürokrasisi gibi iğdiş edilmiştir. Devleti FETÖ meczubuna teslim eden siyasi sorumluları sorgulayacak inancı, cesareti, Türkiye sevdası yok edilmiştir… Bypass edilmiş, komisyona havale edilmiştir.

Üstelik komisyonun başına esaslı bir Fetö sevdalısı olan Reşat Petek getirilmiştir!

Meselenin özeti budur…”

untitled-3-003.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum