İzmir'de yaşayan aileler fuhuş rezaletine isyan etti

İzmir'de yaşayan aileler fuhuş rezaletine isyan etti
İzmir'de rezillik üstüne rezillik yaşanıyor. Aileler artık isyan etmiş durumda yetkililerin yardımını bekliyor.İzmir’in gözde semtlerinden Alsancak, havanın kararmasıyla birlikte adeta fuhuş merkezi haline geliyor. İşte ailelerin o isyanı..

İzmir'in en gözde semti Alsancak'ta her akşam yaşananlar semt sakinlerini adeta isyan ettirdi. Akşamları özellikle 2. Kordon, Şair Eşref Bulvarı, Alsancak 1469 Sokak (BornovaSokağı), 1456, 1485 ve yakındaki diğer sokaklarda fuhuş pazarlığı yapılıyor.

 Semt sakinleri, “Bırakın sokağa çıkmayı, balkondan bakamaz hale geldik. Yetkililer bu rezalete bir çözüm bulsun” diyor.

UHUŞ PAZARLIĞI

Kenara yanaşan arabaların yanı sıra, yoldaki vatandaşlara da fuhuş teklifi yapıldığı iddia ediliyor. Fuhuş yapanların büyük bölümü de yine bu sokaklardaki evlerde oturuyor.

ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTEDİLER

Yeni Asır'ın haberine göre her akşam yaşanan bu duruma isyan eden Alsancaklılar, yetkililerden soruna çözüm bulmasını istedi. Alsancaklılar, "Burası bir zamanlar İzmir'in en nezih yerlerinden biriydi. Ancak, şimdi akşamları sokağa çıkamıyoruz. Çocuklarımızı, torunlarımızı sokağa salamıyoruz. Hatta zaman zaman balkonlarımızdan bile bakamıyoruz. Artık, bu sorun çözülmeli. İzmir'in en gözde yerinde yaşanan bu rezalet son bulmalı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.