Fenerbahçe derbiyi farklı kazandı

Fenerbahçe derbiyi farklı kazandı
Basketbolda, THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasındaki Türk derbisinde Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 103-87 yendi.

Basketbolda, THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 16 sayı farkla 103-87 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe, 48-41 önde tamamladı. Büyük bir taraftar desteği alan rakibi karşısında farkı daha da açan Fenerbahçe, sahadan 103-87 galip ayrıldı.

Fenerbahçe bu skorla THY Avrupa Ligi'nde 4. maçında 4. galibiyetini elde etti. Geçen sezon finalde kaybettiği Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla yenilgisiz ligin zirvesine yerleşen Fenerbahçe, sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Galatasaray Odeabank'ta kötü gidişat sürüyor
Galatasaray Odeabank, bu sezon dördüncü Avrupa Ligi maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Sezonun ilk 3 maçını kaybeden sarı-kırmızılılar, kötü gidişata derbi maçta da "dur" diyemedi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda tribünlerin tamamını dolduran taraftarına derbi galibiyeti hediye etmek isteyen Galatasaray Odeabank, ligin son sırasında kaldı.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon Avrupa'da iç sahada oynadığı 3. maçını da kaybetti. Sarı-kırmızılı ekip, CSKA Moskova ve Kızılyıldız'dan sonra taraftarı önünde Fenerbahçe'ye de yenildi.

"Fizik güç olarak pota altında çok ezildik"
THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 103-87 mağlup olan Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin maçı hak ederek kazandığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, Fenerbahçe'nin, THY Avrupa Ligi'nin şampiyonluk adayı olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirterek, "Fenerbahçe'yi kutluyorum. Fizik güç olarak pota altında çok ezildik. Fenerbahçe, ciddi bir üstünlük sağladı. Çok iyi oynadılar. Udoh ve Vesely, 17 hücum ribaunduyla oynadı. Sloukas takımını bir orkestra gibi yönetti. Hem çok yüzdeli attı hem de savunma dengemizi tamamen bozdu." diye konuştu.

"Çok iyi oynadığımıza inanıyorum"
THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 103-87 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, çok iyi bir maç oynadıklarına inandığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, Abdi İpekçi'de maç oynamanın her zaman çok zor olduğunu kaydederek, "İlk defa THY Avrupa Ligi'nde aynı haftada 2 maç oynadık. Zalgris maçından sonra takımı en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Çok iyi oynadığımıza inanıyorum. İniş çıkışlar çok normal." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.