Fenerbahçe'de Lens sıkıntısı!

Fenerbahçe'de Lens sıkıntısı!
Fenerbahçe’ye kısa sürede adapte olarak taraftarların gönlünde taht kuran Jeremain Lens’in bonservisi konusundaki karışıklık şimdiden kafaları karıştırıyor.

Transfer döneminin son günlerinde İngiliz kulüp Sunderland’den kiralanan Jeremain Lens’in kalıcı olarak takımda tutulması için çalışmalar yapılması planlanıyor.

Dick Advocaat’ın göreve gelir gelmez takımında görmek istediği Hollandalı futbolcunun şimdiden ortaya koyduğu performans büyük takdir kazandı.Ancak bonservisini alma konusunda ise sarı-lacivertli yönetimin gündemi bir hayli yoğun. 11 milyon euro civarında bir bedel isteyen Sunderland, oyuncunun performansı arttıkça daha da bu rakamı yükseltmenin planlarını yapıyor.

Ayrıca Avrupa’nın birçok önemli kulübü tarafından şu anda takip altında tutulan Lens’in transfer dönemi açıldığında çok ciddi teklifler almasının kuvvetli bir ihtimal olduğu kaydediliyor. Fenerbahçe yönetiminin de Lens konusuyla ilgilendiği, zor bir sürecin kendilerini beklediği ifade edildi. Yöneticilerin, kiralık alırken Dick Advocaat sayesinde oyuncuyu ikna ettiklerini belirtip, “Advocaat için Lens geldi. Taliplileri çok, bonservis değeri de sürekli artacak gibi. Bonservisini alma şansımız az, böyle giderse elde tutamayız” dedikleri öğrenildi.

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.