Okulun yanındaki uyuşturucu yuvasına velilerden tepki!

Okulun yanındaki uyuşturucu yuvasına velilerden tepki!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bulunan İmam Hatip Lisesi yanındaki eski şantiye konteynırların uyuşturucu kullananların meskeni haline gelmesi vatandaşı çileden çıkarttı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bulunan İmam Hatip Lisesi'nde okuyan öğrenci ve velileri tepki göstererek, yetkililerden boş konteynırların kaldırılmasını istedi.

KALDIRILMASI LAZIM
 
Okulun bulunduğu Kanitaht Mahallesi Muhtarı Behçet Bingöl, konteynırların kaldırılması için yetkili mercilere haber verdiğini söyledi.
 
İnşaat yetkililerine seslenen Bingöl, madde bağılılarının mesken edindiği konteynırları kaldırmalarını isteyerek, konteynırlar içerisinde kova tabir edilen uyuşturucu aletlerinin yanı sıra boş içki şişelerinin de bulunduğunu söyledi.
 
Bingöl, "Okulun yanında kullanılmayan bu konteynırları bir an önce buradan kaldırılması gerekiyor. Mahalleli olarak konuyu gereken yerlere taşıdık. Burada yaşananlar hem mahalleliyi hem de öğrencilerimizi tedirgin etmektedir. Öğrencilerimize kötü örnek teşkil eden bu kişiler okul yanında rahatlıkla gezmekte ve burada uyuşturucu çekmektedirler. Haklı olarak velilerimiz ve mahalle sakinleri tedirgin oluyorlar. Yetkililerin bir an önce sesimizi duymasını istiyoruz ve inşaat firmasının bir an önce gelip bu konteynırları buradan kaldırmaları gerekiyor." diyerek duruma tepki gösterdi.  

okulun_yaninda_uyusturucu_yuvasi__28102016593.jpg
 
Sahipleri tarafından kullanılmayan konteynırlar madde bağımlılar tarafından kullanılarak içerisinde uyuşturucu kullandıkları ve içki içtikleri belirtildi.
 
Okul yolundaki konteynırları yanından geçerek okula gitmek zorunda kalan öğrenciler durumdan rahatsız olduklarını ve korktuklarını ifade ederek, şantiye yetkililerine ve yetkililere seslenerek konteynırların kaldırılmasını istediler.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.