Galatasaray Adanaspor maçı hangi kanalda

Galatasaray Adanaspor maçı hangi kanalda
Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, ligin yeni ekiplerinden Adanaspor deplasmanına konuk oluyor. Peki merakla beklenen Adanaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray, Akhisar Belediyespor'a aynı sonuçla kaybeden Adanaspor deplasmanına konuk oluyor. Galatasaray bu sezon çıktığı 8 maçta 17 puan topladı ve 3. sırada yer alıyor. Adanaspor ise 5 puanla 17. sırada... Bu kritik mücadele saat 19:00'da başlayacak ve Hüseyin Göçek yönetecek. Peki merakla beklenen Adanaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgiler ve tüm detaylar haberimizde...

Adanaspor ile Galatasaray daha önce 47 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlardan 26'sını Galatasaray, 9'unu Adanaspor kazandı. 12 maç ise berabere sonuçlandı.

Adanaspor'un sahasında oynanan 23 karşılaşmada ev sahibi ekip 6 kez kazanırken, Galatasaray 8 maçta sahadan galip ayrılan taraf oldu. 9 maç ise berabere sonuçlandı.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

İki takım Süper Lig'de 43. kez; Mart 2004'ten bu yana da ilk defa karşılaşacak. Önceki karşılaşmaların 21'ini Galatasaray, dokuzunu Adanaspor kazanmıştı (12B).

Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'ın Adanaspor'la ligde karşılaştığı son sezon olan 2003-04'teki iki maçta da forma giymişti.

Adanaspor, Süper Lig'deki en kötü sekiz haftalık performansını egale etmiş durumda (1G 2B 5M): Daha önceki 21 sezonunun üçüne bu performansla başlamış, ancak üçünde de ligde kalmayı başarmışlardı (1972-73, 1976-77 ve 1998-99).

Galatasaray, Trabzonspor yenilgisine karşın, 2009-10 sezonundan bu yana (sekiz maç, 19 puan) en iyi Süper Lig başlangıcını yapmış durumda.

Süper Lig'de iç sahada Adanaspor'dan (4) daha az puan toplayan tek takım Antalyaspor (3).

Galatasaray, geçen sezondan bu yana devam eden dokuz maçlık yenilmezlik serisini (7G 2B) Trabzonspor maçıyla yitirdi.

Galatasaray, deplasmanda altı maçtır yenilmiyor (3G 3B).

Galatasaray'ın bu sezon deplasman maçlarında attığı yedi golün beşinde Bruma'nın doğrudan katkısı var (üç gol, iki asist).

Adanaspor'un bu sezon ligde attığı altı golün beşinde Magaye Gueye'nin doğrudan katkısı var (iki gol, üç asist).

Galatasaray, ligin en yüksek pas isabetine sahip takımı (%85,3); Adanaspor ise bu alanda altıncı sırada (%77,2).

Adanaspor, şut isabeti (%39,5) ve gole çevirme oranında (%7,9) ligin en başarısız üç takımı arasında.

Ligin en fazla isabetli pas atan (649), en fazla top kapan (33) ve en fazla ikili mücadele kazanan (75) oyuncusu Tolga Ciğerci.

Ligde Jeremain Lens ve Deniz Türüç'ün (4) ardından en fazla asist yapan oyuncular Magaye Gueye, Bruma ve Wesley Sneijder (3; Edin Visca ile birlikte).

ADANASPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Adanaspor - Galatasaray maçı 29 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Hüseyin Göçek'in yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.