Aykut Kocaman'dan bir yenilik daha!

Aykut Kocaman'dan bir yenilik daha!
Aykut Kocaman'ın kurdurduğu sistemle tesislerindeki TV'de ilk kanalda rakip analizleri, ikinci kanalda ise kendi görüntüleri ekleniyor.

Gerek maç sonu açıklamaları, gerek takımına oynattığı futbol, gerekse Türk futbolu hakkındaki görüşleriyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Atiker Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman, çığır açacak bir uygulamaya daha başladı.

Rakip analizine en fazla önem veren, bilimsel değerlerle takımını her geçen gün geliştiren teknik adamların başında gelen tecrübeli çalıştırıcının oyuncuları, artık tesislerdeki odalarında dinlenirken bir yandan da rakiplerini izleyecek. Kocaman’ın talimatıyla kurulan bir sistemle futbolcuların tesislerdeki dinlendiği odalarda bulunan televizyonlar açıldığında ilk kanalda o hafta oynanacak rakibin analizlerinin yer aldığı görüntüler kesintisiz olarak yayınlanıyor. Futbolcular ikinci kanala geçtiğinde ise hem kendi bireysel analizlerini hem de takım olarak kendi görüntülerinden oluşan analizleri izleyebiliyor.

UZUN TOPLANTI DEVRİ BİTTİ

Kocaman böylece kamp ortamında oyuncularını maçlara uzun toplantılarla hazırlamak yerine onlara hem dinlenme hem de çalışma imkanı sağlıyor. Futbolcuların da yeni uygulamaya başlanan bu sistemden son derece memnun olduğu belirtiliyor. Bursaspor’la bugün deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Yeşil-Beyazlılar bu yeni sistemle rakiplerin artılarını ve eksiklerini de ezberleme imkanı yakaladı.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.