Mourinho'ya ceza yolda

Mourinho'ya ceza yolda
hakem Mark Clattenburg'la penaltı tartışmasına giren ve sonrasında İngiliz hakem tarafından tribüne gönderilen Portekizli menajerin İngiltere Futbol Federasyonu'ndan da ceza alabileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Manchester United'a, Mourinho da ilaç olamadı. Sezon başında yapılan Ibrahimovic, Pogba, Mkhitaryan gibi isimlerle yola çıkan Kırmızı-Şeytanlar, şu ana kadar taraftarını hüsrana uğrattı.

Bu durum menajer Jose Mourinho'nun hayatını oldukça zora sokuyor. Öyle ki, 'Special one' (özel biri) lakaplı çalıştırıcı, dün Burnley'le Old Trafford'da oynanan 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçta, sinirlerine hakim olamadı ve tribüne yollandı.

Mourinho, penaltı beklediği pozisyonun ardından uzun süre sinirine hakim olamadı.

Mattio Darmian'ın yerde kaldığı bir pozisyonda penaltı bekleyen Mourinho, hakem Mark Clattenburg'la ağız dalaşına girdi ve sonucunda İngiliz hakem tarafından tribüne gönderildi.

Mourinho'nun yardımcısı Rui Faria'nın yönetiminde kalan dakikalarda skoru değiştiremeyen United, zirvenin 8 puan gerisine düştü.

Darmian, yerde kaldıktan sonra hakem Clattenburg'a pozisyonun penaltı olduğu konusunda itirazda bulundu.

Mourinho'nun tribüne gönderilmesinin ardından İngiltere Futbol Federasyonu'ndan ekstra bir ceza alması gündemde. Clattenburg'un raporuna göre, deneyimli menajerin bir sonraki maçta stadyuma alınmama cezasına çarptırılabileceği konuşuluyor.

53 yaşındaki Portekizli, geçtiğimiz yıl da Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde West Ham'a karşı oynanan maçta hakem Jon Moss tarafından tribüne gönderilmiş, ardından Stoke City maçında stadyuma girememe cezası almıştı.


fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.