Beşiktaş, Napoli'yi yenerse rekor kıracak!

Beşiktaş, Napoli'yi yenerse rekor kıracak!
Siyah-beyazlı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın konuk edeceği Napoli'yi yendiği takdirde, Avrupa'nın bu büyük futbol organizasyonunda en yüksek puanına ulaşmış olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında yarın İtalya'nın Napoli takımını konuk edecek Beşiktaş, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda kulüp açısından tarihi başarının eşiğinde duruyor.

B Grubu'nda bu sezon şu ana dek bir galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayan siyah-beyazlı takım, yarınki karşılaşmayı kazandığı takdirde, 6. kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek puanına ulaşacak.

Grupta Benfica ve Dinamo Kiev maçlarından 1-1'lik skorlarla ayrılan ve 2 puan alan Beşiktaş, 3. hafta mücadelesinde ise deplasmanda Napoli'yi 3-2 mağlup ederek puanını 5'e çıkarmıştı. İtalya temsilcisini İstanbul'da ağırlayacak siyah-beyazlı ekip, 8 puana ulaşarak en iyi performansına imza atma fırsatını elinde bulunduruyor.

En yüksek puanı 7

Beşiktaş, daha önce 5 kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek puanını 2003-2004 sezonunda elde etti.

O sezon, teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde bu organizasyonda yer alan siyah-beyazlı ekip, 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi sonunda 7 puana ulaşmıştı.

Siyah-beyazlı takım, Napoli karşısında olası galibiyetle Şampiyonlar Ligi'ndeki en yüksek puanını 4 maçlık periyotta elde etmiş olacak. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Napoli maçından sonraki iki karşılaşmada, puan performansını daha yukarı çekme fırsatına da sahip. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.