Orman'dan çarpıcı F.Bahçe-Karabük açıklaması

Orman'dan çarpıcı F.Bahçe-Karabük açıklaması
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de görev yapan bazı hakemlerin maçlara art niyetli çıktığını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de görev yapan bazı hakemlerin maçlara art niyetli çıktığını söylerken, Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili de çarpıcı bir açıklama yaptı.

"HESAP YAPARAK MAÇA ÇIKANLAR BIRAKMALI"

Eski hakemlerin bırakmaları gerektiğini söyleyen Fikret Orman, "Hakem hataları da adil olmalıdır. Maksatlı hareketler, maksatlı kartlar, peş peşe kartlar, 1 dakikada maçın şeklini değiştirmek gibi olaylar Türk futbolunu kötü yola götürüyor. Eski hakemlerin yavaş yavaş emekli olması gerekir. Maça hesap yaparak çıkan hakemlerden Türk futbolunun kurtulması lazım" dedi.

"YUSUF NAMOĞLU DÜZGÜN BİRİ AMA..."

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na güvendiklerine vurgu yapan Fikret Orman, "Sertlik ayrı bir şey, maçı kesmek ayrı bir şey. Futbolun zevkini hakemler engelliyor. Çok dürüst bir MHK başkanı var. Maçın oyunda kalma süresini uzatan, sertliğe müsaade etmeyen, maça çıkmadan hesap yapan hakemlerden kurtulmak gerekiyor" diye konuştu.

"FENERBAHÇELİLER DE MEMNUN DEĞİLDİR"

Fenerbahçe - Karabükspor maçını yöneten Fırat Aydınus'un kararlarını eleştiren Fikret Orman "Fenerbahçe - Karabükspor maçından Fenerbahçeli yöneticiler, Fenerbahçeli taraftarlar da memnun kalmamıştır. Aynı durumun Beşiktaş lehine olmasını da istemiyorum. Kulüp yönetmek sadece kendi kulübünün menfaatini korumak değildir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.