Ahmet Akgündüz’den Ak Partili vekile Şia ajanı suçlaması

Ahmet Akgündüz’den Ak Partili vekile Şia ajanı suçlaması
Hükümet'e yakınlığı ile bilinen Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Ak Partili bir vekil hakkında şok suçlamalarda bulundu: "O Şia ajanıdır."

Hükümete yakınlığıyla bilinen Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, AK Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras'ın "Şia ajanı" olduğunu iddia etti.

Iğdır'daki hakim ve savcılara da dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Akgündüz, Facebook'tan şunları yazdı: 

 

"Devletimiz, Iğdır'da oynanan oyuna; Şia ajanı olduğu söylenen İktidar milletvekiline; Şii gazetelerin yalanlarına ve onların işbirlikçilerine dikkat etmelidir. Şii gazetelerin yalanlarıyla hareket etme ihtimali bulunan savcı ve hakimler de gözardı edilmemelidir."

untitled-1(234).jpg

Ahmet Akgündüz isim vermese de AK Parti'nin Iğdır'da tek milletvekili bulunuyor.

O vekil de Nurettin Aras...

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Iğdır Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı gece yarısı gözaltına alınmıştı. Daha önce de FETÖ soruşturması kapsamında Iğdır üniversitesine yapılan operasyonda 57 akademisyen gözaltına alınmış, bunlardan 11'i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"YÖK BASİRETSİZ DAVRANIYOR"

Ahmet Akgündüz, bir süre önce Kanun Hükmünde Kararname'lerle yapılan akademisyen tasfiyelerinde Nurcuların da tasfiye edildiğini iddia ederek, "YÖK Nur talebelerini FETÖ'cülerden ayıramayacak kadar basiretsiz davranıyor." demişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.