Nebahat ninenin zor yaşamı yürekleri dağladı

Nebahat ninenin zor yaşamı yürekleri dağladı
Elleri ve ayakları tutmayan 46 yaşındaki oğluyla, tuvalet ve banyosu olmayan tek odalı evde yaşamını sürdürmeye çalışan 72 yaşındaki Nebahat Küçük'ün yaşam hikayesi görenlerin yüreklerini acıtıyor.

Erzurum'un Palandöken ilçesine bağlı Dereboğazı Mahallesi'nde engelli oğlu Temel Küçük ile yaşam mücadelesi veren 72 yaşındaki Nebahat nine, yaşlandığı için oğluna yeterince bakamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Anne Nebahat Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle engelli duruma düştüğünü anlattı.

Geçimlerini devletten aldıkları bakım parasıyla sağladıklarını aktaran Küçük, şöyle devam etti: 

"45 yıldır çocuğuma bakıyorum. Suyunu, ekmeğini veriyorum, 5-10 günde bir tuvalete çıkarıyorum, üstünü başını değiştiriyorum. Başkalarına yalvarıyorum, 'Gelin götürün, banyo yaptırın' diye. Evimizin tuvaleti, banyosu, suyu yok. Üstünde de çatı yok, toprak dam."

796052.jpg

EVDE SUYUN İÇİNDE KALIYORLAR

Konuşmakta zorlanan Temel Küçük ise temel ihtiyaçları için başkalarından yardım istemek zorunda olduğunu ifade ederek, "Evde, televizyona bakıyorum, canım sıkılıyor. Ağlıyorum, sızlıyorum. Yağmur yağdığında evde suyun içinde kalıyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.