Gazi Üniversitesi’nde toplu istifa

Gazi Üniversitesi’nde toplu istifa
Gazi Üniversitesi’nde 1 rektör yardımcısı, 3 dekan, 1 genel sekreter yardımcısı 1 danışman ve 3 müdür yönetimin FETÖ ile mücadelede yetersiz kalmasına tepki göstererek istifa etti.

Gazi Üniversitesi’nde bir rektör yardımcısı, üç dekan, bir genel sekreter yardımcısı, bir danışman ve üç müdür üniversite yönetiminin FETÖ ile yeterince mücadele etmediği gerekçesiyle istifa etti. Gazi Üniversitesi’nde başka istifaların da olabileceği belirtiliyor.

Gazi'den Açıklama

"Gazi Üniversitesi’nde FETÖ/PDY terör örgütü ve diğer terör örgütleriyle intisabı, iltisakı veya irtibatı olduğu belirlenen 107 öğretim elemanı ihraç edilmiş olup, üniversitemiz en çok ihracın yaşandığı ilk üç üniversiteden biridir.  Ayrıca 57 öğretim elemanı ve 64 idari personel açıkta olup, bunlar hakkında yasal süreç ilgili komisyonlar marifetiyle yürütülmektedir. Şu ana kadar toplamda 228 personel hakkında işlem tesis edilmiştir." denilen açıklamada üniversite yönetiminin FETÖ/PDY ve diğer terör örgütleriyle mücadeleye devam edileceği belirtildi. 

Açıklamada toplu istifalara ve istifa gerekçelerine dair bir bilginin yer almaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.