Ekşisözlük’te Cumhurbaşkanı’na hakaret

Ekşisözlük’te Cumhurbaşkanı’na hakaret
Ekşisözlük adlı sözde sosyal paylaşım sitesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok ağır küfürler, hakaretler edildi.

Ateist yazarları ile ünlü Ekşisözlük adlı sözde sosyal paylaşım sitesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok ağır küfür ve hakaret edildi.

Sitede “recep tayyip erdoğan” başlığı altında sayfa açıldı. Bu başlık üzerinden sayfada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretler ediliyor.

Örneğin “nachfrage” rumuzlu Ekşisözlük yazarı, aynen şunları yazdı:

“kafayı iyice yediğine inandığım birilerinin sayın cumhurbaşkanı, benim içinse memleketin içine eden şerefsizin teki.”

Ve diğer yorumlardan bazıları da şöyle:

“yaygın söylentilere göre insan olduğu düşünülüyor ama bana göre bu sadece bir söylenti.”

“allahın olmadığına kanıttır.”

“bugün de başkan olamadı. yazık.”

“ataturk ile en buyuk farki onu insanlar zamaninda ac karina seviyorlardi. simdikler ise onu tok karina. ne demek istedigim galiba cok yakinda ortaya cikacak.”

“türkiye'nin bugün yaşadığı tüm sıkıntıların bilfiil sorumlusu olan siyasi lider. günümüz cumhurbaşkanı. bazıları cidden bizi aptal sanıyor, gerizekalı yerine koyuyor. bugün armut gibi topladığı fetocular da pkk'nın siyasi kanadının üyeleri de kendisinin siyasi hamlelerinin, bilinçli hareketlerinin sonuçlarından başka bir şey değildir. bu gün yaşanan karanlık günler de onun önderliğinde gelecek olan aydınlık günlerin falan habercisi değildir! salak mısınız olm siz?”

“şu anda fevkalade rahatsız ve telaşlı bir durumda olduğunu düşünüyorum. solculara, demokratlara ve kürtlere saldırmasının sebebi de burada yatıyor.”

“başkan olunca ne yapacağını çok merak ettiğim herif.”

“birileri başkan yapar, yaptırır bilmem ama bu ülkenin halk kitleleri içerisinde yer alan bir t.c. vatandaşı olarak asla ülkenin ve kendimin başkanı görmeyeceğim siyasetçidir.”

BİR YORUMCUDAN KAPAK: TOPLUCA S..TİR OLUP GİDİN

Ekşisözlük’te yoruma açılan başlıklardan biri de “türkiye'den s… olup gitmek” şeklinde. Ekşisözlük yazarları bu başlıklı sayfada, Türkiye’nin yaşanmaz hale geldiğinden dem vururken, sağduyu sahibi bir yazarın şu yorumu ile şok oldular: “arkadaşlar tek tek gitmeyin. otobüs falan kaldırıp topluca gidin.”

1-097.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.