Hidayet Türkoğlu'nun balmumu heykeli yapıldı

Hidayet Türkoğlu'nun balmumu heykeli yapıldı
Ünlü isimlerin balmumu heykellerinin sergileneceği Madame Tussauds İstanbul'un açılışından önce Hidayet Türkoğlu'nun heykeli de tanıtıldı.

Açılışı aralık ayında yapılacak Madame Tussauds İstanbul'un Grand Pera'da yer alan merkezinde gerçekleştirilen ve Hidayet Türkoğlu'nun da katıldığı basın toplantısında, figürle ilgili bilgiler paylaşıldı.

"KASLAR ŞU ANKİ HALİMDEN DAHA İYİ"

Basın toplantısında konuşan Türkoğlu, kendisi için çok anlamlı bir gün olduğunu belirterek, "İçeride birkaç projeyi gördüm. Bu kadar gerçekçi olacağını tahmin edemiyordum. Kaslar şu anki halimden çok daha iyi." dedi.

"TÜRK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Madame Tussauds ailesine de teşekkür eden Türkoğlu, "Fizik olarak diğer arkadaşlara göre benim heykelimin yapımı zor olmuştur. Gerek çizim sırasında olsun gerek 3D'ler çalışması sırasında olsun. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Başarılı iş çıkarmışlar. Eski bir sporcu olarak insan bundan gurur duyuyor. Halk tarafından benimsendik, Türk halkına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

60'A YAKIN İSİM SERGİLENECEK

Madame Tussauds İstanbul'un grup genel müdürü Sarper Hilmi Suner ise 250 yıllık büyüleyici bir tarihe sahip Madame Tussauds'un dünya çapındaki 21. merkezini İstanbul'da açacaklarını ve burada Türkiye ile dünyadan 60'a yakın ünlü ismin figürünün sergileneceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.