​Facebook,Twitter,Youtube ve Whatsapp’a giriş yapılabiliyor mu?

​Facebook,Twitter,Youtube ve Whatsapp’a giriş yapılabiliyor mu?
Türkiye’de son iki gündür yaşanan internet problemleri yüzünden Facebook,Twitter,Youtube ve Whatsapp’a VPN haricinde bir giriş yapılamıyor. Peki Facebook,Twitter,Youtube ve Whatsapp’a ne zaman açılacak? İşte sosyal medya meraklıların merak ettikleri..

Türkiye'de milyonlarca sosyal medya kullanıcısının merak ettikleri gelişmeleri siz değerli okurlarımız için derledik.

HEM WEB HEM MOBİLDE SORUN DEVAM EDİYOR

Whatsapp açılmıyor sorusu sadece mobil için değil web içinde geçerli. Facabook ve Whatsapp ne zaman açılacak ve mesajlar iletilecek sorusunu soran vatandaşlar bugün "iletişim" sıkıntısı çekmeye devam ediyor. Başbakan Binali Yıldırım sosyal medyadaki sorunu "geçici tedbir" olarak açıklarken, sıkıntının ne zaman sona ereceğini de söyledi.

Whatsapp sıkıntısı devam ederken, Web'ten girmek isteyenler için daha kötü bir sonuç çıkıyor. Şu an iletişim aracıyla mesajlar zor gönderilse de web'ten girmek neredeyse olanaksız. Facebook ve Twitter içinde sorun devam ederken instagram'da sıkıntı tam olarak gitmiş değil. Başbakan Binali Yıldırım tehlikenin sona erdiği an sosyal medya ağların tekrardan normale döneceğini söyledi.

Web Whatsapp'a girmek isteyenler şu görüntüyü görmektedir

VPN'den girenler sıkıntı yaşamaya başladı

Whatsapp'a vpn'den girmek isteyen birçok kullanıcı normal sürümdeki aynı sıkıntıyı yaşamaktalar.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan açıklama

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan bir yetkili Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre, erişim yasağının bulunmadığı, Türkiye genelinde "internet" üzerinde bir sorun yaşandığını, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.