Ersun Yanal: Bir yeteneksizin sonucu!

Ersun Yanal: Bir yeteneksizin sonucu!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'a 2-1 kaybettikleri maçın sonunda yayıncı kuruluşa konuştu.

İşte Ersun Yanal'ın açıklamaları

"Rakibimiz tartışmasız, hem Türkiye'de hem Avrupa'da önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Hem ligimizde, hem Avrupa'da namağlup devam ediyor. Türkiye'deki futbol kalitesiyle, özellikle stadyumların yenilenmesi ve dolu tribünler, futbol adına güzel şeyler yapıyor.

Futbol çok ince bir çizgide. Bu çizgi hem yöneten, hem oynayanlar için zor bir oyun aslında ve çok da basit aslında. Oyunu rahat ve stressiz bir şekilde, oyun için çıkıyorsanız güzel hale getiriyorsanız. Bizim felsefemiz oyun için çıkmak ve oyunu domine etmek üzerine.

Maalesef önüne geçemediğimiz şeyler var. Bu maçta olduğu gibi maalesef bazı hatalar yapıyorlar. Hakem penaltı verebilir, görmeyebilir, faulü görmeyebilir. Ancak, tehlikeli hareketleri görmemezlikten gelemez. Yetenekten yoksunluk vardır. Babadan oğula geçişin sona ermesi gerekiyor. Bir yeteneksizin sonucunu yaşadık.

Artık, yeniden yapılanmanın işaretleri çok net gördüğümüz çıkışlar var takımda. Biz de bunun peşindeyiz. Hem yönetim kurulunda, hem de biz uzun nefesli işler yapacağız. Trabzonspor'u hak ettiği yerlere getirmeye en iyi şekilde çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.