Advocaat'tan öğrencilerine rehavet uyarısı

Advocaat'tan öğrencilerine rehavet uyarısı
Hollandalı teknik direktör, oyuncularına yakaladıkları çıkışı devam ettirmelerini ancak rehavete kapılmamalarını söyledi.

Son haftalarda yükselen form grafiği ve Manchester maçında sergilenen etkili oyun ile alınan galibiyet, Sarı-lacivertlilerin moralini ve özgüvenini en üst seviyeye çıkardı. Ancak teknik direktör Dick Advocaat temkinli davranıyor.

POZİSYONLARDA DİKKATLİ OLUN

Forvet oyuncuları ile görüşen ve onlardan daha dikkatli olmalarını isteyen Hollandalı teknik adamın, "Girdiğiniz pozisyonlarda daha dikkatli olmanızı istiyorum. Bu konuda cömert olmayın. Duran toplar ve ekstra gollerin yanı sıra yakaladığımız pozisyonları da en doğru şekilde kullanmaya çalışın" dediği öğrenildi.

REHAVET UYARISI

Emenike, V.Persie, Sow, Lens ve Volkan Şen'i Akhisar maçı öncesinde daha dikkatli olmaları konusunda uyaran Advocaat, oyuncularından rehavete kapılmamalarını da istedi.

Advocaat, Manchester maçı öncesinde ise Alper Potuk'tan oyunu 90 dakika boyunca çift yönlü oynamasını istemişti.

Volkan Şen'den ise savunmaya daha sık yardım etmesi gerektiğini belirtmiş ve hem Alper, hem Volkan harfi harfine taktik disipline uyarak Manchester galibiyetine mücadele güçleriyle katkıda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.