Dick Advocaat'tan derbi yorumu

Dick Advocaat'tan derbi yorumu
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'deki Akhisar Belediyespor galibiyeti sonrası kısa bir değerlendirme yaptı.

Dick Advocaat galibiyetin kendilerine olan güveni arttırdığını dile getirirken ''Daha önce de söylemiştim. Bu akşam iiy bir skor alamasaydık, Perşembe aldığımız sonucun bir değeri olmayacaktı. Bu sonuç bize güven veriyor. Önümüzdeki maçları biliyoruz, bundan sonra Galatasaray ile oynayacağız. Sonra da iyi takımlarla oynayacağız'' ifadelerini kullandı.

Aatif hakkında da konuşan tecrübel teknik adam, ''Onun gol de atabildiğini gördük. Topa iyi bir dokunuşu var. Benim çalışma tarzım nasılsa oyuncularımın da çalışması gerekiyor. Şans geldiğinde şansını kullandı. Tüm oyuncularımız için geçerli. Onun gösterdiği görüntüden memnunum'' şeklinde konuştu.

Galatasaray derbisi hakkında da kısa bir açıklama yapan Advocaat ''Daha önce yaptığım bir hatayı yapmak istemiyordum. Rangers'ı çalıştırırken, Rangers-Celtic maçı vardı ben o maç için '38 maçtan biri' demiştim. Hata yaptım. Ama şimdi biliyorum, önümüzde özel bir maç var'' dedi.

Basın toplantısında maçın hakeminin durumunu değerlendiren Hollandalı hoca, "Hakem olmanın zor olduğunu biliyorum. Doğru karar federasyonun işi. Van Persie'nin pozisyonunu görmedim. Penaltı pozisyonunda ise iki oyuncu da bir şeyler yaptı" yorumunu yaptı.

Milli maç arasında ülkesine gideceğini söyleyen deneyimli antrenör, "Milli Takım arasında değişiklik yapmıyorum. Evet ailemin yanına gideceğim, herkes gibi" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.