Beşiktaş'a Talisca müjdesi!

Beşiktaş'a Talisca müjdesi!
Beşiktaş’ın Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı maçta ayak tarak kemiği kırılan Anderson Talisca’nın sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, ameliyatının ardından ilk kez ayağa kalkıp, yürüdü. 22 yaşındaki yıldız, hızlı iyileştiğini belirtip, “Doktorlarım 1 aydan önce yürüyebilmemin zor olduğunu söyledi. Ancak bakın ben bugün yürüyorum işte” dedi.

 Atiba’nın zirve maçı

Trabzonspor engelini kayıpsız aşan Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson takımın kalbi olmaya devam ediyor. Kanadalı orta saha her geçen maçta takımına büyük katkı sunarken, bordo-mavililer karşısında da siyah-beyazlıların en iyisi oldu.

OPTA’nın verdiği rakamlarda, 33 yaşındaki oyuncu tam 4 kez başarılı hücum atağı başlatıp, bu alanda takımının en doğru ismi olmayı bildi. Ayrıca Atiba 2014’ten bu yana da en aktif maçını geçirdi. Defansta 6 top kesen Atiba, hem hücum hem de savunma dengesini iyi kurup, galibiyette başrolü oynadı. Tecrübeli yıldız ayrıca yine isabetli pas konusunda yüzde 93’e kadar çıkıp, takımının en faydalı isimleri arasında başı çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.