Cenk Tosun: Üzerinden büyük bir yük kalktı

Cenk Tosun: Üzerinden büyük bir yük kalktı
Ligde 42 gün sonra golle buluşan Cenk Tosun, maç sonrasında yaptığı açıklamada üzerinden büyük bir yükün kalktığını söyledi.

Beşiktaş'ın Mario Gomez'le yollarını ayırmasının ardından bir anda takımın birinci forveti konumuna gelen Cenk Tosun, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de sezona fırtına gibi başlamıştı.

5 maçta beş gol ve 1 asistlik performans sergileyerek dikkat çeken 24 yaşındaki futbolcu, 4 mücadeleyi ise boş geçerek taraftarını üzmüştü. Vodafone Arena'da önceki gün oynanan maça yine ilk 11'de başlayan Milli golcü, 16. dakikada Ricardo Quaresma'nın düşürülmesi sonrasında verilen penaltı kararı sonrasında soluğu beyaz nokta üzerinde aldı. Normal şartlarda penaltıları Oğuzhan Özyakup ya da Ricardo Quaresma'nın kullanmasına rağmen takım arkadaşlarından vuruşu kullanmak için izin alan CT23, meşin yuvarlağı Trabzon'un kalecisi Onur Kıvrak'la farkı köşelere gönderdi.

'42 gündür atamıyordum, Milli Takım'da devam edecek'

2-1 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulunan Tosun, "Takım arkadaşlarıma penaltıyı kullanmama izin verdikleri için teşekkür ederim. 42 gündür gol atamıyordum ve bu üzerimde büyük bir stres yaratmıştı. Penaltı golümün ardından çok rahatladım. Üzerimdeki ağırlık gitti. Gollerime hem Beşiktaş hem de Milli Takım'da devam etmeyi planlıyorum" sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.