'Kılıçdaroğlu Gülen-Doğan operasyonu'

'Kılıçdaroğlu Gülen-Doğan operasyonu'
Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinin bir Fetullah Gülen-Aydın Doğan projesi olduğunu iddia eden Yalçın Küçük, tartışılacak açıklamalar yaptı.

Yalçın Küçük, Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinin bir Fetullah Gülen-Aydın Doğan projesi olduğunu, CHP içinde de FETÖ'cü vekiller olduğunu iddia etti.

KILIÇDAROĞLU GÜLEN-DOĞAN OPERASYONU

Baykal’ın tutsak olduğunu bilmiyordum. Ancak bir tutsak olarak hareket ettiğini görüyorduk. Seçim sathi mailindeydik, yanına genç bir kız alıp Avrupa’ya gidiyordu ve Barzani ile savaş halindeydi. Seçim sanki Avrupa’daydı. Arkadaşımdır, birbirimize adlarımızla hitap ederdik; tv’lerde “Deniiiz, seçim vaar” yollu bağırıyordum, haberi yoktur; yanında genç kızlar, Avrupa’da Barzani ile savaşmaktadır. Bir tek Doğu’da miting yapmamaktadır; Doğu’yu akepe’ye ve islama bıraktığını sezebiliyordum, ancak neden bu kadar rahat, bilmiyordum. Şaşırıyorduk.

2009 yılında Erdoğan’a “artık sana güvenmiyorum” dediler, yine sesini yükselttiler. Güvenme, olsun, ancak Deniz, tutsaklığının bittiğini sanıyordu, çocuktur ve işte o sırada, kaseti bastılar. Deniz mi, artık ağladılar; “Gülen masumdur” hitabeti ile, gözleri yaşlı, ayrıldılar. Yerine geçecek de çoktan hazırdır; Fethullah Gülen-Aydın Doğan, Karabulut Kemal/Kemal Kılıçdaroğlu üzerinde kararlıdır.

Gülen’i bir tarikat kurucusu sayamayız, ayinleri ve camii yoktur; Yargıtay’daki adamlarına, rakı içmeyi ve kadınlarının başlarını açmayı da serbest bırakmıştı, “light” islamiler diyebiliriz ve islami bir masonik örgüt sayabiliriz. Mensuplarını “infiltrated” ediyor, sızdırıyor; Yahudiliğe de sağlam bir bağı vardır. Kılıçdaroğlu’nun chp’den önce katıldığı bir yer olduğunu düşünebiliriz, başka yerlere de sızmıştır ve önce Ecevit’e ve sonra Baykal’a katılmıştır. Gülen’in tavsiyesi olmasa, Deniz Baykal’ın onu alacağını sanmıyorum.

'HESAP UZMANIYIM' DEMESİ BİLGİSİZLİĞİ

Kılıçdaroğlu bilgisiz, yükselmek isteyen, yoksul aileden gelen bir köy çocuğudur; aslının Kırım’dan göç eden bir Karay olma ihtimali yüksektir. Kendisinin ve eşinin isimleriyle bu kadar oynaması güvenilmezlik işaretidir. “Hesap uzmanıyım” deyip övünmesi de bilgisizliğini göstermektedir. Hesap uzmanları sadece muhasebecidirler.

CHP'DEKİ 'GÜLEN'İN ASKERLERİ'

CHP içinde de FETÖ'cü vekiller olduğunu belirten Küçük, ''Her yere gülenistleri getirmiştir. Aday yoklaması deyip İstanbul’dan topladıkları, “Fethullah Gülen’in Askerleri” idiler, Yarkadaş, Tanal, Erdem ve diğerleri, benim deyişimle, Gülen’in askerleridirler, aynı kafadadırlar; Gülenin şimdi olmayan gazetelerine baskı olduğunda gösterilere çıkanlar bu askerlerdir. Çavuşları, Gürsel Tekin’dir ve şimdi çok zengindir.'' dedi.

KAYNAK ODATV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.