Beşiktaşlı Adriano mahkemeye çıkıyor

Beşiktaşlı Adriano mahkemeye çıkıyor
Beşiktaş’ın yıldız ismi Adriano, Barcelona’da görev yaptığı 6 sezonda 614 bin Euro’luk vergi kaçırdığı iddiasıyla bugün İspanya’da hakim karşısına çıkacak.

Kara Kartal’ın Brezilyalı yıldız sol beki Adriano Correia, önceki takımı Barcelona’dan kalan bir dava sebebiyle bugün hakim karşısına çıkacak.
 
Katalan devinde 2010-16 sezonları arasında görev yaptığı dönemde 614 bin Euro’luk vergi kaçırdığı iddia edilen 32 yaşındaki futbolcu, bu iddialara karşın kendisini savunmak için bugün avukatıyla birlikte Barcelona’da olacak.
 
Bugünkü mahkemede hakkında açılan davanın sonuçlanmasını bekleyen Adriano, mahkeme sonrasında Barcelona’daki eski takım arkadaşlarıyla hasret giderecek.
 
Messi 2 kez ifade verdi
 
Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi de vergi kaçırdığı iddiaları sebebiyle yaklaşık 2 yıldır yargılanıyor. Arjantinli yıldız, babası Jorge Messi ile 2007 ve 2009 yılları arasında 4.1 milyon Euro’luk verginin kaçırılması ile suçlanıyor.
 
Bu konuyla ilgili olarak daha önce hakim karşısına çıkan Leo, 2 kez mahkemeye çıkıp kendisini savunmuştu. Barça’da Messi’ye ek olarak; Javier Mascherano ve Neymar da vergi kaçırmakla suçlanmıştı.
 
Ek olarak Dinamo Zagreb Başkanı Zdravko Mamic ve Leeds United Başkanı Massimo Cellino da yakın zamanda suçlanan isimler olmuştu. 
Fanatik
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.