Karabük'te balık çalan 12 yaşındaki çocuk tutuklandı!

Karabük'te balık çalan 12 yaşındaki çocuk tutuklandı!
Türkiye'nin her bölgesinden ilginç haberler gelmeye devam ediyor. 20 yıl kadar önce baklava çaldıkları için hapis cezası alan çocuklardan sonra bugün de balık çalan çocuklar gündemde geldi. 12 yaşında olan D.A. isimli çocuk tutuklandı.

Karabük’te 2 hafta önce girdikleri balıkçı dükkânından balık, soğan, marul ve şalgam suyu çalan ve güvenlik kamerasınca  görüntülenen 12 yaşındaki D.A. ve 11 yaşındaki L.B.N. yakalandı. 8 işyerinden hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüphelilerden D.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Karabük’te 2 hafta önce girdikleri balıkçı dükkanından balık, soğan, marul ve şalgam suyu çalan ve güvenlik kamerasınca  görüntülenen 12 yaşındaki D.A. ve 11 yaşındaki L.B.N. yakalandı. 8 işyerinden hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüphelilerden D.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Hürriyet Mahallesi’ndeki bir balıkçı dükkanının sahibi sabah iş yerine geldiğinde  dondurucudaki balıkların azaldığını görünce güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntüde, 2 çocuğun kapı altındaki boşluktan içeriye girip önce kasayı açmaya çalıştıklarını, bunu yapamayınca dondurucuda dilimlenmiş 3 uskumru balığı ile marul, soğan, şalgam suyunu ve bıçağı alarak kaçtıklarını gördü. Polis, kamera görüntülerinden eşkallerini belirlediği L.B.N. ve D.A.’yı yakaladı. Şüpheli çocukların, 8 farklı iş yerinde hırsızlıklık olayına karıştığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. L.B.N. ise serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.