Yıldız futbolcu isyan etti! 'Terörist miyim ben?'

Yıldız futbolcu isyan etti! 'Terörist miyim ben?'
Sezon başında Dinamo Kiev'den Nice’e transfer olan Younes Belhanda, transferine ”Çok ibadet ediyor, esrarengiz biri” ifadeleriyle karşı çıkan Fransız gazeteciye cevap verdi.

Transfer döneminde Fenerbahçe başta olmak üzere Türk kulüplerinin de kadrosuna katmak için uzun uğraşlar verdiği Belhanda, L’Equipe Televizyonu’na verdiği röportajda, o sözlere tepki gösterdi. Fas Milli Takımı’nda da top koşturan Younes Belhanda, çok ibadet ediyor diye Nice’e transferini hata olarak gösteren gazeteciye, ”Bunun futbolumla alakası nedir?” sorusunu yöneltti.

Neyim yani ben, terörist miyim?

Röportajı yapan L’Equipe muhabirinin Fransa’da yaşananlarla ilgili olabileceğini söylemesi üzerine ise, Belhanda, ”Ben Müslümanım, Fransa’da yaşananlarla ne alakası, ne ilgisi olabilir? Neyim yani ben terörist mi?” siteminde bulundu. İbadetlerini yerine getirdiğine de vurgu yapan ünlü futbolcu, bunun Nice’e transferiyle ne ilgisi olabileceğini sordu.

Başkalarına göre daha fazla örnek olabilmeliyiz

Muhabirin, Faslı futbolcuya daha önce söylediği ‘Müslüman olmasından dolayı başkalarından daha fazla örnek olması gerektiği’ yönündeki sözlerini hatırlatması üzerine ise yıldız futbolcu, ”Tabiki, baksan yaftalanıyoruz. Çok ibadet ettiğimden bahsediyorlar.” diye konuştu. Fransa’da son dönemde yaşananları hatırlatan Niceli futbolcu iyi bir örnek olmak durumunda olduğunu aktardı.

Transferi hata çünkü çok ibadet ediyor

RMC’nin spor muhabiri Daniel Riolo, Nice’in Younes Belhanda’yı transfer etmek istemesi üzerine, "Bu çok büyük bir hata olur. Çünkü Belhanda bir futbolcudan çok öte. Esrarengiz biri. Çok ibadet ediyor.” ifadelerini kullanmıştı.

ARTI33

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.