FETÖ'nün "Kadınlar imamı" kömürlükte böyle yakalandı

FETÖ'nün "Kadınlar imamı" kömürlükte böyle yakalandı
FETÖ’ye yönelik operasyonlar iyice derinleştiriliyor. Zonguldak merkezli 5 ilde gerçekleştirilen soruşturma kapsamında 13 şühpeli gözaltına alınırken,Karabük’te FETÖ’nün ‘Kadınlar imamı’ S.B kömürlükte yakalandı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Zonguldak merkezli 5 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik eş zamanlı baskın düzenlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI

Zonguldak merkezli başlatılan İstanbul, Ankara, Karabük ve Kocaeli illerinde dün sabah 07.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenlendi. FETÖ/PDY terör örgütünün üst düzey yapılanmasına yönelik operasyonda Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde FETÖ'nün 'doktorlardan sorumlu imamı', 'kadınlardan sorumlu imamı', 'mühendislerden sorumlu imamı' ve 'mütevelli heyetinden' olmak üzere 5 şüpheli, İstanbul'da 4 şüpheli, Ankara'da 2 şüpheli, Kocaeli ve Karabük'te 1'er şüpheli olmak üzere toplamda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

KÖMÜRLÜĞE SAKLANMIŞ!

Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Öte yandan, Karabük'te yakalanan ve 'kadınlar imamı' olduğu öğrenilen S.B. ise polisleri görünce kömürlüğe saklanmış vaziyette yakalandı. S.B.'nin evinde yakalandığı, kardeşinin de FETÖ'den ihraç edilen memur olduğu öğrenildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.