Vatanım Sensin tüm bölümler ve 4 Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin tüm bölümler ve 4 Bölüm Fragmanı
Türkiye’nin nefeslerini tutarak izlediği Vatanım Sensin dizisinin 1.Bölümünde neler oldu? Son dönemde yayına başlayan yerli diziler içinde en fazla beğeni toplayan Vatanım Sensin'in 4.bölüm fragmanını izlemek için tıklayın

Yayınlandığı ilk üç bölümünde çok sevilen ve Perşembe günlerinin artık vazgeçilmezi olacak Vatanım Sensin dizisinde 4.bölümde neler olacak?

İlk iki bölümde Cevdet ve Azize’nin başına gelenler izleyiciyi çok üzmüştü.Son bölüme bambaşka bir bölümle izleyici karşı karşıya kaldı.

vatanim-sensin-4-bolum-tum-bolumler.gif

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLERİNİ

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

VATAN HAİNLERİYLE MÜCADELE EDİYOR

 Cevdet’in köstebek olarak ne denli başarılı olduğunu izlerken bir yandan Mustafa Kemal’in Samsun’a gidişi gösterildi. Mustafa Kemal’in canlandırılması dizide yer almazken Cevdet’in onun hakkındaki sözleri Atatürk’ün vefat yıl dönümünde oldukça takdir topladı ve gözleri yaşarttı.

 Vatanım Sensin’de Cevdet’in yavaş yavaş harekete geçiyor ve vatanı kurtarmak için hem Yunan ile hem de vatan hainleri ile mücadele ediyor.

GÖZLER 4.BÖLÜMDE

Herkesin gözü yayınlanacak yeni bölümde. Cevdet planlarında başarılı olabilecek mi? hem kendini gizleyip hem de mücadeleye devam edecek mi? İşte tüm merak edilenler fragmanda..

VATANIM SENSİN

4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI- TIKLA İZLE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.