Trump yerin dibine soktu!

Trump yerin dibine soktu!
ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump sıkı bir Arsenal taraftarı. Wenger'i yerin dibine sokan Trump, Fransız teknik adamı kovdurmak için Arsenal yönetimine baskı yapacak.

BD’de yapılan başkanlık seçiminde Hillary Clinton’ı geçerek Beyaz Saray’a oturan Donald Trump’un zaferi, Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in uykularını kaçıracak gibi görünüyor. Arsenal taraftarı olarak bilinen Trump, tecrübeli çalıştırıcıyı geçtiğimiz Mart ayında yaptığı bir konuşmada adeta yerin dibine sokmuştu.

Wenger’in takımı rezil ettiğini öne süren Trump, yönetime de bir teklifte bulunmuştu. O dönem Wenger’in kovulması gerektiğinin altını çizen Trump “Ben gerçek bir Arsenal taraftarı olarak küçük takımlar tarafından ezilmemize dayanamıyorum. Wenger sanki kulüp kendisininmiş gibi kafasına estiğini yapıyor. O maskeli balodaki bir palyaço… Takım kum torbası haline geldi. Onun takımdan gitmesi için gerekirse gelecek 50 yıl tüm çalıştırıcıların ücretini ödemeye razıyım” demişti.

ABD başkanı seçilmeden önce yapılan bu konuşma, şimdilerde yeniden tartışılmaya başlandı. Artık daha güçlü ve sözü geçen bir lider olan Trump’un, ilerleyen dönemlerde fanatik bir taraftarı olduğu Arsenal yönetimine baskı yapabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.