Putin'den ilginç açıklama: Çok sinirliler

Putin'den ilginç açıklama: Çok sinirliler
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batılı partnerlerin Rus ordusunun askeri tatbikatlarına yönelik endişeleri karşısında şaşkın olduğunu söyledi.

Rusya'nın hiçbir ülkeyi tehdit etmediğini kaydeden Putin, "Bunun altını bir kez daha çizmek isterim, herkes duysun" dedi.

ORDUMUZ SON DERECE ETKİLİ HALE GELDİ

Yaroslavl şehrinde Avtodizel fabrikası çalışanlarıyla görüşen Rus lider, "Ama ordumuz etkin. Ordumuz modern ve son derece etkili hale geldi. Ani denetimler dahil tatbikat sayısı kat kat arttı" diye konuştu.

"ANLAMIYORUM, ÇOK SİNİRLİLER"

Ani denetimlerin zaman zaman ‘partnerleri' tedirgin ettiğini belirten Putin, "Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? Çok sinirliler" ifadelerini kullandı.

"Tekrar ediyorum, bu çok önemli, biz kimseyi tehdit etmiyoruz, kimseyi tehdit etme niyetinde de değiliz" diyen Rusya Devlet Başkanı, "Bu neyimize gerek? Dünyanın en büyük araziye sahibiz, bunu daha önce de söyledim ve herkes biliyor ve kendi ülkemiz, kendi halkımızın güvenliğini sağlamamamız gerekiyor. Ordumuz bunu yapacak güçte ve onu geliştirmeye devam edeceğiz" diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.