'Adını kimse ağzına almaya cesaret edemeyecek'

'Adını kimse ağzına almaya cesaret edemeyecek'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK adını kimse ağzına almaya cesaret edemeyeceğini söyledi.

İstanbul Bayrampaşa’da Araklı Derneği’nin forma dağıtım töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu.

“PKK adını kimse ağzına almaya cesaret edemeyecek”

“Ocak ayında, Şubat ayında, Mart ayında bunlara öyle sürprizlerimiz var ki” ifadelerini kullanan Bakan Soylu, “Allah’a yeminimizdir, Cenab-ı Allah şahidimiz olsun, PKK adını kimse ağzına almaya cesaret edemeyecek. Bu ayın sonunda Aralık ayında, Ocak ayında Şubat ayında, Mart ve Nisan aylarında İçişleri Bakanı olarak Diyarbakır’dan Hakkari’ye , Van’dan Mardin’e kadar o toprakların her birinde terörle mücadelede bire bir olacağımızı söylüyorum. Bir taraftan derneklerden destek alacaklar, derneklerden destek alacaklar arkalarında terör örgütünü destekleyen milletvekilleriyle bu ülkenin ciğerlerini hançer saplayacaklar biz ona müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

“Hukukçular derneği PKK’ya, KCK’ya baston olmak için destek olmak için kuruluyor”

Bakan Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sözde Hukukçular derneği kuruyorlar; hukukçular derneği PKK’ya, KCK’ya baston olmak için destek olmak için kuruluyor. PKK ve KCK’ya ve bu ülkeye kurşun atanlara destek olacak buna müsaade etmemiz mümkün değil. Onun için 370 derneği kapattık. Bir taraftan DAEŞ’e destek olanları, bir taraftan FETÖ’ye destek olanları bir taraftan da DHKP-C ‘ye destek olanları diğer taraftan PKK ve KCK’ya destek olanları.

Bir Fransız gazeteci gelmiş Suriye kamplarını dolaşıyor kimseden izin almadan, onlara müzahir olanlara sürekli röportaj yapıyor. Cumhurbaşkanımıza hakaret içeren röportajlar yapıyor, bu ülke ve millete hakaret içeren röportajlar yapıyor, bunların hiç birini izin almadan gerçekleştiriyor. Sen Almanya’da orada miting de konuşmasına müsaade etmeyeceksin, terör örgütü başlarından birinin konuşmasına müsaade edeceksin, kendi gazetecilerini Türkiye’ye gönderip, sınırlarda ülkemizi karıştırmaya çalışacaksın, ondan sonra özgürlükten bahsedeceksin; yanayım sizin özgür gazeteciliğinize. Bizim Karadeniz evlatları bunu yutmaz. Yaptıkları iş şudur meşru bir duruma sığınıp, orada ülkemizin huzurunu bozmak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.