Dursun Özbek'ten iddialı açıklama

Dursun Özbek'ten iddialı açıklama
Galatasaray Başkanı Özbek, Kadıköy'e kazanmayı gittiklerini başka bir alternatifin olmadığını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, katıldığı etkinlikte basın mensuplarına açıklamada bulundu.

SPOR BARIŞLA GÜZEL

Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçın dostluk içinde geçmesini dileyen Özbek, şunları kaydetti: "Türkiye'nin geçirdiği dönemi dikkate alırsak, her seviyede ve her sektörde barışa ihtiyaç olunduğu herkesin malumu. Dolayısıyla spor da barışla çok güzel. Spor kulüplerine düşen bugün Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu ortamı sağlamaktır. Büyük kulüpler bu sorumluluğu taşımaktadır. Gerek Galatasaray gerek Fenerbahçe, yönetici ve taraftarlarıyla Türkiye'nin ihtiyacı olan resmi vermek zorundadırlar. Her iki kulübün bunu Türk milletinden esirgemeyeceğini düşünüyorum. Dostça bir derbi olacağından hiç şüphem yok. Buna katkı vermek için ben de gidiyorum."

"KADIKÖY'E KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ"

Dursun Özbek, daha önce söylediği "Kadıköy'de sürpriz yapabiliriz." şeklindeki sözünün hatırlatılması üzerine, "İfade etmek istediğim anlaşıldığı gibi değildi. Kadıköy'de uzun zamandır kazanamıyoruz. Dolayısıyla, yeneceğimizi, bunun üstesinden geleceğimizi ifade etmek istedim. Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz. Başka hiçbir alternatifimiz yok. Bunu ifade etmek istedim. Sürpriz kelimesi belki yanlış anlaşıldı ama niyetim bu şekildeydi." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş derbisinde olduğu gibi Fenerbahçe karşılaşmasında da sarı-kırmızılı taraftarlarla Kadıköy'e gideceğini belirten Özbek, onların stada alınmasından sonra kendisinin de içeri gireceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.