İşte merakla beklenen derbinin 11'leri

İşte merakla beklenen derbinin 11'leri
Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müthiş derbinin 11'leri belli oldu.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ile 6 yılın ardından bir ilk yaşanacak. Deplasman yasağının kalkması ile birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar Kadiköy'de takımlarını destekleyecek. Fenerbahçe Galatasaray derbisinin ilk 11'leri de belli oldu. Peki Derbi saat kaçta başlayacak? İşte Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesinde tüm detaylar

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacak olan iki ezeli rakip için tüm hazırlıklar tamamlandı. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. İki takım arasındaki bu akşam gerçekleşecek olan maç 384. derbi maçı olacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilk 11'leri belli oldu. Tüm futbolseverler karşılaşmanın saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

İŞTE İLK 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Van Persie, Volkan Şen, Alper, Sow
Galatasaray: Muslera, Sabri, Serdar Aziz, Hakan, Carole, Tolga, de Jong, Sinan, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok.

DURSUN ÖZBEK: 'İNANMAYAN OTOBÜSE BİNMESİN'

Fenerbahçe derbisine gitmek için Türk Telekom Arena'da toplanan Galatasaraylı taraftarları ziyaret eden Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek GSTV'ye açıklamalarda bulundu.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Kadıköy'e inanarak gidiyoruz. İnancı olmayan otobüslere binmesin. Hepimizde Aslan yüreği var. Oradan galibiyetle döneceğiz. Hep beraber tarihe geçeceğiz" ifadelerini kullandı.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş deplasmanına da sarı krımızılı taraftarlar ile birlikte gitmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.