Adana'da yargının kararı sonrası aile faciası yaşandı

Adana'da yargının kararı sonrası aile faciası yaşandı
Yargının kocayı evden uzaklaştırma cezası sonrası bir facia yaşandı. Süre dolduktan sonra evine dönen dayakçı koca, çocukları ve eşini katletti.

Adana ailesine şiddet uyguladığı iddiasıyla aldığı 3 aylık evden uzaklaştırma cezası 26 Eylül’de sona eren 44 yaşındaki Ali Keklik, eşi 37 yaşındaki Sibel, çocukları 13 yaşındaki Özgür ve 15 yaşındaki Okan’ı bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar etti.

"BU EV SİZİN MEZARINIZ OLACAK.."

Cani kocanın 40 bin liraya aldıkları evi satması için eşine baskı yaptığı, "Bu ev sizin mezarınız olacak ya bu evi satarsınız ya da mezarınız olur" dediği belirtiliyor.

KOMŞULAR POLİSİ ARADI

Olay, Merkez Sarıçam İlçesi’ne bağlı Yeşiltepe Mahallesi 2 bin 814 Sokak 7 numaralı evde meydana geldi. 2 günden bu yana Keklik Ailesi’nden haber alamayan komşuları merak edip eve gitti. Pencereden baktıklarında Ali Keklik’in cesedini gören komşuları polise haber verdi.

Gelen polisler, çilingire kapıyı açtırıp girdiklerinde kan gölüne dönen odalarda boğazları kesilerek öldürülen Sibel Keklik ile çocukları Özgür ve Okan’ın cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede, Ali Keklik’in yaklaşık 2 gün önce eşini ve 3 çocuğundan 2’sini öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.