Kartvizitli fuhuş yapan 15 kadına suçüstü!

Kartvizitli fuhuş yapan 15 kadına suçüstü!
Konya kent merkezindeki cadde kenarlarında gece fuhuş yapmak için müşteri bekledikleri öne sürülen ve caddelere fuhuş amaçlı kartvizit attıkları belirtilen 15 kadın polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ile  Meram İlçesi'nde gece cadde kenarında bekleyip, yoldan geçen sürücülerle para karşılığı ilişkiye giren ve fuhuş amaçlı caddelere kartvizit atan kadınların olduğu bilgisine ulaştı. Polis, bu kadınları fiziki takibe aldı. Cadde kenarında bekleyen kadınların, yoldan geçen sürücüleri durdurup para karşılığında otopark, boş arsalar, otel ve evlerde cinsel ilişkiye girdiğini belirledi. Bunun üzerine ekipler 15 kadını müşterilerle pazarlık yaparken ve yerlere kartvizit atarken suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Polis, yapılan aramalarda çok sayıda kartivizite el koydu. Bazılarının uyuşturucu bağımlısı olduğu, bazılarının ise çocuk sahibi olduğu belirtilen kadınlar, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Soruşturma sürdürülüyor.

"BİZİ KESSENİZ DE SOKAKLARA ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Uyuşturucu bağımlısı olan hayat kadınlarının yoldan geçen sürücülerle 50 ila 100 lira karşılığında anlaştıktan sonra tenha yerlere giderek cinsel ilişkiye girdikleri ileri sürüldü. Suçüstü yakalanan kadınlardan bazılarının polise, "Bizi kesseniz de, uyuşturucu almak ve geçimimizi sağlamak için bu sokaklara çıkmaya devam edeceğiz" dedikleri iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.