Trump çark etti! Seçimden önce çok farklı konuşmuştu

Trump çark etti! Seçimden önce çok farklı konuşmuştu
ABD başkanı seçilen Donald Trump, seçimlerden önce iklim değişikliği hakkında söylediklerinden vazgeçmiş gibi görünüyor.

ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, Hillary Clinton soruşturması hakkında söylediklerinden sadece bir kaç saat sonra bir başka önemli konuda 'U dönüşü' yapacağının sinyallerini verdi.

Seçim dönemi boyunca Hillary Clinton'ın e-mail skandallarının peşini bırakmayacağını ve Clinton'ı yargılatacağını söyleyen Trump, dün bu dosyadan vazgeçtiğini açıkladı.

Bu açıklamadan saatler sonra, sürekli olarak kendisine karşı adil olmamakla suçladığı 'The New York Times'ı ziyaret eden Donald Trump, gazetecilerle yaptığı toplantıda iklim değişikliği ve küresel ısınma konularında da seçimler öncesinde söylediklerinden farklı şeyler söyledi.

SEÇİMDEN ÖNCE FARKLI KONUŞMUŞTU

Seçimlerden önce, 'iklim değişikliğinin' uydurma olduğu ve muhtemelen Çin tarafından uydurulduğunu söyleyen Trump, gazetecilerle yaptığı toplantıda; "Evet insanların yaptığı şeyler, iklim değişikliğine neden oluyor olabilir. Ama ne kadar etkiliyor. Bunu değerlendirmek lazım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.