Futbolda cinsel istismar skandalı!

Futbolda cinsel istismar skandalı!
İngiltere'nin eski yıldızı Paul Stewart, korkunç gerçeği açıkladı!


Paul Stewart, 40 yıldan fazla bir süredir uğradığı bu korkunç çocuk istismarının travmasını yaşıyor. Öyle ki, yaşamış olduğu bu çetin sınavı ailesi dahil herkesten sakladı. 
 
Fakat İngiltere'nin eski yıldızı sessizliğini şimdilerde bozdu. 52 yaşındaki Spurs ve Liverpool takımlarının başarılı eski yıldızı, 11 ile 15 yaşları arasındayken antrenörünün nasıl hedefi olduğunu, "kendisini bir star yapma" vaadiyle kandırıp nasıl cinsel istismara uğradığını anlattı. 
 
 
Steawert, dört yıl boyunca her gün cinsel saldırıya uğradığını ve antrenörünün işkencelerine boyun eğmek zorunda kaldığını söyledi. Çünkü antrenör eğer birisine söylerse onu tüm ailesini öldürmekle tehdit ediyordu.
 
Manchester City, Spurs ve Liverpool'un eski yıldızı Paul Steawert, 43 yaşındaki Andy Woodward'ın 70'lerde ve 80'lerde Crewe Alexander takımının antrenörü olan Barry Bennell tarafından nasıl cinsel istismara uğradığını anlattığı kitabı okuduktan sonra konuşmaya karar verdi.
 

futbolda-cinsel-istismar-skandali--2531292.jpeg
Paul Steawert, kendi gibi çocukken cinsel istismara uğramış birçok kurbanın da ortaya çıkmasını umuyor.
 
Ve o zamanlar Kuzey Batı futbolunda bir sübyancılık halkasının faaliyet gösterdiği endişesiyle yüzlerce kurbanın olabileceğinden korkuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.