Kadirov yardımcısını yarışmayla seçti

Kadirov yardımcısını yarışmayla seçti
Çeçen lider Kadırov, sıra dışı bir yöntemle stratejik gelişim ajansının başkanlık görevini yapacak kişiyi seçti.

 

Çeçen lider Ramazan Kadırov’un düzenlediği "Komanda" adlı yarışmanın kazananı Düsseldorf'tan gelen Filip Variçenko oldu. 

Dün akşam Rossiya 1 TV kanalında yayınlanan programın final bölümünde Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadırov, Çeçenistan'ın stratejik gelişim ajansının başkanlık görevini yapacak kazananı açıkladı. 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, tüm finalistlerin Çeçenistan'da çalışacakları ve bu kararın Kadırov tarafından alındığı belirtildi.  8 bölümden oluşan "Komanda" programında her bölüm sonunda yarışmadan bir aday elendi. Yarışmacıları ise bizzat Kadırov değerlendirdi. 

Rossiya 1 TV kanalından yapılan açıklamada, yarışmaya katılmak için bin kişinin başvurduğu, yarışmacıların sadece Rusya'dan değil, Avrupa, Meksika, Tayland ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden de başvurularda bulundukları belirtildi.

Yarışmaya her meslekten geniş düşünce gücüne ve organize etme yeteneğine sahip kadın ve erkek katılma imkanına sahipti. Ayrıca, yarışmacılardan iş planlama ve konuşma yeteneğine sahip olmaları bekleniyordu. Finalde 12 kişi yarıştı ve her biri Çeçenistan'ın gelişmesi için kendi fikirlerini öne sürdü.

cecen-lider-kadirov-sadecehaber-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.