Krizin ardından Selçuk İnan'dan ilk açıklama

Krizin ardından Selçuk İnan'dan ilk açıklama
Derbide yaşanan krizin çözülmesinin ardından açıklama yapan Selçuk İnan, "Sneijder'in bahsettiği kişi kesinlikle ben değilim" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın tecrübeli ismi Selçuk İnan, Fenerbahçe derbisinde yardımcı antrenör Ayhan Akman ile tartışma yaşamış ve Pazartesi günü yapılan idmana çıkmamıştı. Bugünkü idmanda Ayhan Akman ile arasındaki buzları erittiği görülen milli yıldız konu ile ilgili açıklamalarda bulunuyor.

İşte Selçuk İnan'ın sözleri:

"Önemli bir maç kaybettik. Bunu unutmamız gerekiyor. Önümüzde yine çok önemli bir maç var. İyi hazırlandık. İnşallah 3 puanı alacağız."

"Benim takım arkadaşlarımın benim arkamdan konuştuğuyla ilgili bir bilgim yok. Hiçbir takım arkadaşım benim arkamdan konuşmaz. Galatasaray hep iyi arkadaşlıklarla kurulmuştur. Demek ki iyi gidiyoruz ki 5 yılda 10 kupa aldık. Benim zamanımda hiçbir oyuncu, hiçbir arkadaşını satmadı, satmayacak da."

"Sneijder'ın eleştirdiği kişi ben değilim. 4 yıl olmuştur belki onunla oynayalı. Ona saygım var, onun da bana saygısı var. Onu kast ettiği kişi hakem olabilir. Belki de ceza almaktan korkmuştur. Bu ceza alınacak bir şey değil zaten. Bana söylediğini hiç düşünmedim. Bir takım arkadaşım bunu yapamaz, ben de onlara yapmam zaten."

"Bütün takımlara iniş-çıkışlar olabilir. İyi bir seri yakalamıştık, sonra 4 maçta 3 mağlubiyet yaşadık. Yaşanan olaya gelirsek... Ben takımın kaptanıyım, 6. yılım burada. Hayatımda kimseye saygısızlık yapmadım. Bugüne kadar kimseyle problem de yaşamadım. Her başarının arkasında kötü şeyler aranır. Fenerbahçe maçı bizim için çok önemliydi. Ben de gerçekten çok oynamayı istiyordum. Ama bunu sorun etmedim. Sonuna kadar da ısındım, oyuna girmeyi de bekledim. Hoca beni oyuna almadı, o anki duygusal patlamayla yine de saygısızlık yapmadım. Ayhan hocaya serzenişte bulundum. Faydalı olabilirdim, belki skoru değiştirebilirdim. O anki duygusal bir reaksiyondu. Ayhan hoca benim eski takım arkadaşım, bu kadar da nazımın geçtiğini düşündüm. Daha sonra içeride bir olay yaşadık, bizim bildiğimiz. Takımla alakası yoktu. Bunu da aramızda çözdük. Ben takım kaptanı olarak nasıl davranacağımı iyi biliyorum. Takımın kötülüğüne bir şey yapmam, kimsenin yapmasına da izin vermem. Biz bu terbiyeyi aldık. Ben burada olduğum sürece de buna devam edeceğim."

"Önceden bir gruplaşma var deniliyordu. Keşke bir gruplaşma olsa da yine şampiyon olsak. Biz öyle bir grup olmuşuz ki 10 kupa kazandık. Keşke yine böyle bir grup kazansak. Bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Kimse buna tenezzül etmez, zaten böyle bir şeye cesaret edemez."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.