Zekai Aksakallı da dinlenecek!​

Zekai Aksakallı da dinlenecek!​
Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada darbenin seyrini değiştiren Zekai Aksakallı Paşa da dinlenecek.

FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili soruşturmada gelişmeler yaşandı. Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili Gölbaşı Savcılığı'nın Ankara Başsavcılığı'na gönderdiği fezlekenin detayları ortaya çıktı.

HALİSDEMİR'E VERDİĞİ TALİMAT SORULACAK

Şehit olarak büyük bir kahramanlığa imza atan Halisdemir'i vuran ilk kurşunu sıkan cuntacı Fatih Şahin ile can çekiştiği sırada iki el daha ateş ederek şehit eden Mihrali Atmaca, fezlekenin bir numaralı şüphelileri olarak yer aldı. Başsavcılık, dava açmadan önce Özel Kuvvetler Komutanı Korgenaral Zekai Aksakallı'yı da müşteki olarak ifadeye çağırdı. O gece cuntacıların elinden kurtulan Aksakallı'ya; yaşadıkları, Halisdemir'e verdiği talimat ve Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndaki FETÖ yapılanmasının sorulacağı ifade edildi. Dosyaya, Aksakallı'nın Halisdemir'e "Semih Terzi vatan hainidir. Onu, karargaha girmeden öldür” dediği ifadeler de girdi. İddianamenin yaklaşık 60 sayfa olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.