Ailesi 4 aydır liseli kızdan haber alamıyor!

Ailesi 4 aydır liseli kızdan haber alamıyor!
Kayseri'de 15 yaşındaki kızları P.'nin, evlerine daha önce 3 kez misafir olarak gelen, yarı açık cezaevi firarisi olarak aranan 36 yaşındaki Özkan A. tarafından ikinci kez kaçırıldığını iddia etti.

Kocasinan ilçesi Yenimahallede oturan ve evlere temizliğe giden 3 çocuk annesi Gülsen Döngel, gözyaşları arasında, kızının ölü veya diri bulunmasını istedi. Cumhuriyet Savcılığı ve Çocuk Şubesine şikayet dilekçesi verdiklerini belirten Gülsen Döngel, kızı P.'nin ilk olarak geçen 4 Nisan'da kaçırıldığını söyledi. 
 
O gün kızını okuduğu liseye bıraktığını belirten Günsel Döngel, "Ders bitmesine rağmen kızım eve dönmeyince, önce okul idaresine başvurduk. P.'nin ikinci dersten sonra okuldan ayrıldığını anlattılar. Savcılığa ve polise başvurduk. Bu arada medyada bu konuda haberimiz çıkınca, kocamın kısa süreliğine yanında çalıştığı, evimizde 3-4 kez misafir ettiğimiz Özkan A. kızımızı salıverdi. P., kendisini kaçıran adamın beni, kocamı ve çocuklarımı öldürmekle tehdit ettiği için poliste şikayetçi olmadığını söylemiş. Bu olayın ardından Özkan, ortadan kayboldu. Sonra, 3 Ağustos'ta kızımızı bize göre tehdit ve şantajla ikinci kez kaçırdı. Kendisinden Ağustos ayından bu yana ölü veya diri haber alamadık. Bu adamın küçük kızı alıkoymak, kızlık bozmak, ölümle tehdit ve hakaret suçlarından yakalanmasını istiyorum'' dedi.
 
Aşçılık yapan 3 çocuk babası Abdullah Döngel ise, işsiz kaldığı dönemde kızını kaçırdığını ileri sürdüğü Özkan A.'nın yanında 4-5 gün çalıştığını, evlerinde 3-4 kez misafir ettikleri adamın kızını iki kez kaçırdığını söyledi. Baba Döngel, ''Özkan, kızımı bizleri öldüreceğini söyleyerek, iki kez kaçırdı. Kendisinin bir çok suçtan sabıkası olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda İncesu Yarıaçık cezaevinden firar suçundan hakkında yakalama kararı var. Pınar'ımızın ölü veya diri bulunmasını istiyor ve can güvenliğinden endişe ediyoruz. Bizim aramadığımız yer kalmadı ama izlerine ulaşamadık'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.