Kurtulmuş: Hala FETÖ tehdidi altındayız

Kurtulmuş: Hala FETÖ tehdidi altındayız
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 'DEAŞ ve PKK'nın yanı sıra ne yazık ki hala FETÖ de tehdidi altındayız. Dolayısıyla terör örgütleriyle bir çeşit savaş halindeyiz' dedi.

Kurtulmuş, Londra'daki temasları çerçevesinde İngiltere'nin önde gelen düşünce kuruluşlarından Chatham House'da, "Türk İç ve Dış Politikasındaki Yeni Gelişmeler" başlıklı bir konuşma yaptı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişimine bazı reformları hayata geçirerek yanıt verdiğini kaydederek, ekonomi ve siyasi sistemdeki demokratikleşmenin hızlandırıldığını belirtti. Kurtulmuş, Türkiye'nin zor zamanlardan geçmekte olduğunu söyleyerek, "Geçen yıl Temmuz ayından bu yana Türkiye, terör örgütlerinin yoğun tehdidi altındadır. DEAŞ, PKK'nın yanı sıra ne yazık ki hala FETÖ'nün de tehdidi altındayız. FETÖ, devletin ve kamunun her kademesine sızmış bir örgüttür. Dolayısıyla terör örgütleriyle bir çeşit savaş halindeyiz. Batılı müttefiklerimizin, Türkiye'nin demokrasisine ve istikrarına desteğini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.