Fenerbahçe, Jose Sosa ile görüştü!

Fenerbahçe, Jose Sosa ile görüştü!
Fenerbahçe transfer harekatına erken başladı. Hedefte geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Jose Sosa var

Fenerbahçe yönetimi devre arasındaki transfer hedeflerinden Sosa'nın menajeriyle ilk görüşmeyi yaptı. Maddi konuların detaylandırılmadığı toplantıda Arjantinli futbolcunun Türkiye'de yeniden oynaması üzerine şartlar konuşuldu. Sosa ilk görüşmede Türkiye'ye yeniden dönmeye sıcak bakmadığını bildirdi.

Sarı lacivertliler önümüzdeki günlerde Sosa'nın son kararını bekleyecek. Deneyimli futbolcu onay verirse görüşmeler Milan Kulübü yetkilileriyle devam edecek. Fenerbahçe'nin amacı Sosa'yı kiralık olarak kadroya katabilmek.

Sosa'dan olumsuz cevap alınması halinde ise transfer rafa kalkmayacak. Sarı lacivertli yönetim orta sahayı üst düzey bir hücumcu ile takviye edebilmek için arayışlarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin listesinde PSG'den Hatem Ben Arfa da bulunuyor.

Fenerbahçe'nin ilk görüşmeyi yaptığı Jose Sosa sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Serie A ekiplerinden Milan'a transfer olmuştu. Arjantinli futbolcu Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu.

FENERBAHÇE, SOSA'YI YALANLAMIŞTI

Fenerbahçe için Jose Sosa iddiaları daha öncede gündeme gelmişti. Sarı-lacivertli kulüp, daha önce çıkan Sosa haberlerini 13 Ekim tarihinde kesin bir dille yalanlamıştı.


NTVSpor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.