Fenerbahçe'de derbi biletleri yeniden satışa çıkıyor

Fenerbahçe'de derbi biletleri yeniden satışa çıkıyor
Sarı-Lacivertliler, resmi siten yaptığı açıklamada taraftarlara uyarılarda bulundu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçla ilgili neredeyse sarı-lacivetli tribünlerin tamamına yakınını cezalandırdı. Beşiktaş derbisi öncesinde alınan bu karar Yönetimi ve taraftarlara harekete geçirdi. Yönetim, Beşiktaş derbisinin biletlerinin satışını 2 gün önce askıya alırken, bugün yeniden satışlara başladı. Taraftaların haklarını bir başkasına devredebileceği hatırlatarak Yönetim tarafından şu uyarılarda bulunuldu:

1- Galatasaray maçına gelen ve yukarıda adı geçen bloklarda maçı izleyen taraftarlarımız Beşiktaş maçında tribüne giriş yapamayacaklardır.

2- Passolig kartlarında stadımızda kombineleri bulunan ve Galatasaray maçında yukarıdaki bloklarda karşılaşmayı izleyen taraftarlarımız, Beşiktaş maçına giriş yapamayacaklarından dolayı diledikleri takdirde stadımızın Maraton Tribünü'nde bulunan kombine satış merkezine gelerek kimlik ibrazı karşılığında 1 maçlık ücreti mukabilinde devir yapabileceklerdir.

3- Bunun dışında Galatasaray maçından dolayı ceza alan taraftarlarımız Beşiktaş maçı için biletlerini Passolig üzerinden devredebileceklerdir.

Beşiktaş maçı biletlerinin satışı bugün itibariyle tekrar başlayacak olup,

25-26 Kasım tarihlerinde Kongre Üyelerine (2 adet),

27-28 Kasım tarihlerinde Taraftar Kart ve Fenercell sahiplerine (1 adet),

29 Kasım tarihi itibariyle de genel satışa sunulacaktır. (1 adet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.